Kinderkoor Krakeling

(Nu met foto, alle AVG formulieren zijn binnen.) We hebben weer een volwaardige groep Krakeling. Er zijn 13 kinderen uit groep 3 en 4 die meedoen. Misschien kunnen we weer een Swingen voor de Sint gaan doen!Op de foto zingen ze “Is het het paard van de Sint dat daar gaat…?”

klaar voor de start

We zijn er klaar voor. Aanstaande maandag, 30 aug. starten de lessen weer.Voor elke groep hebben we al een stuk klaar om aan te gaan werken.

Zomaar

Kletskop heeft de laatste les van het jaar een 40 minuten-videoclip gemaakt. Vorige week ingestudeerd en vandaag in 40 minuten gefilmd. De zang is van een oude Kakelbont-cd uit 2002.

Bello

Kakelbont heeft in de laatste les van het jaar een halfuur-videoclip gemaakt. Vorige week ingestudeerd en vandaag in een half uur opgenomen. Ze worden in de zang begeleid door een opname van Kakelbont uit 1993!

MeeDoeDagen

Vanaf komende week hebben we 2 weken de MeeDoeDagen. De kinderen kunnen vrijblijvend een leeftijdsgenoot meenemen naar de les. Liefst wel iemand met belangstelling voor toneel, zang en dans. Met name bij Kwiebus hopen we op verse inschrijvingen!

Kamp 2021

Het Boerderij-kamp was een daverend succes! Geholpen door het weer en 38 positieve kinderen. Alles is te lezen in ons kampblog.

kampvoorstelling!

Het ziet ernaar uit dat het kamp nu WEL door kan gaan. Driemaal is scheepsrecht. Het kamp is 25-27 juni in de Houtkamp te Otterlo. De traditionele kampvoorstelling bereiden we nu al voor in de wekelijkse repetities. Zo kunnen we het iets meer inhoud geven en hebben we in dit ‘rampjaar’ toch een voorstelling weten […]

10Us maakt videoclip

De vierde videoclip die we maakten was met 10Us. Zij zongen Heal the World. Ook deze clip is voor een deel door de tieners zelf thuis geschoten. En we zijn een paar keer samen geweest voor de groepsbeelden. (Dat was lang geleden!)De clip wordt ingestuurd bij Rotterdam Laat Je Horen, in het kader van het […]