kletskoptaart

Drie meiden van Kletskop hebben een heerlijke taart gemaakt en uitgedeeld.Zomaar voor de gezelligheid.

ook 10Us is weer thuis

Na wekenlang niks en enkele weken buiten op het pleintje is 10Us eindelijk weer in Het Speelhuis! Het voelt meteen weer vertrouwd.

nog heel even niet

We hebben besloten nog niet te (her)starten met de Speelhuisactiviteiten van de maandaggroepen. De ruimte hier is te klein om de anderhalve meter te garanderen, plus dat het deels privĂ©ruimte is.Daarbij lopen de meningen over de veiligheid van koorzang en toneelspelen uiteen.  Buiten zingen en spelen kan wel een optie zijn. Maar we zitten dan ook […]

stoep-optreden Kakelbont en Kletskop

Kakelbont en Kletskop hebben op 9 mei een klein optreden gegeven voor de andere oma die voor ons kleding heeft genaaid. Ook deze oma was vanaf anderhalve meter afstand zichtbaar geroerd door de fraaie zangstemmetjes.

Kwiebus mini-optreden

Kwiebus heeft enkele liedjes uit het repertoire gezongen op de stoep van een van de oma’s die voor ons kleding heeft genaaid voor de voorstelling.We zongen 3 liedjes waaronder 1 uit de voorstelling en 1 uit ons Engelse poprepertoire.

Corona

In navolging van de richtlijnen m.b.t. het coronavirus zijn er tot nader order geen toneel- en zanglessen in Het Speelhuis.

Matilda

Op 4 en 5 april spelen de groepen Kletskop, Kakelbont en Kwiebus de voorstelling Matilda. Ze worden bijgestaan door de volwassenen-toneelgroep Kwebbel. Matilda is een heel bijzonder meisje. Haar ouders begrijpen haar niet en dumpen haar op een kostschool. Daar ontmoet ze de gemene juffrouw Bulstronk die alle kinderen het leven zuur wil maken. Maar […]

Binnenhof

Krakeling zingt op 30 november tussen tussen 1 en 2 uur voor de Sint! In winkelcentrum de Binnenhof te Rotterdam-Ommoord.