stoep-optreden Kakelbont en Kletskop

Kakelbont en Kletskop hebben op 9 mei een klein optreden gegeven voor de andere oma die voor ons kleding heeft genaaid. Ook deze oma was vanaf anderhalve meter afstand zichtbaar geroerd door de fraaie zangstemmetjes.

Kwiebus mini-optreden

Kwiebus heeft enkele liedjes uit het repertoire gezongen op de stoep van een van de oma’s die voor ons kleding heeft genaaid voor de voorstelling.We zongen 3 liedjes waaronder 1 uit de voorstelling en 1 uit ons Engelse poprepertoire.

Corona

In navolging van de richtlijnen m.b.t. het coronavirus zijn er tot nader order geen toneel- en zanglessen in Het Speelhuis.

Matilda

Op 4 en 5 april spelen de groepen Kletskop, Kakelbont en Kwiebus de voorstelling Matilda. Ze worden bijgestaan door de volwassenen-toneelgroep Kwebbel. Matilda is een heel bijzonder meisje. Haar ouders begrijpen haar niet en dumpen haar op een kostschool. Daar ontmoet ze de gemene juffrouw Bulstronk die alle kinderen het leven zuur wil maken. Maar […]

Binnenhof

Krakeling zingt op 30 november tussen tussen 1 en 2 uur voor de Sint! In winkelcentrum de Binnenhof te Rotterdam-Ommoord.

Swingen voor de Sint

Op 30 november mag Kinderkoor Krakeling weer Swingen voor de Sint. Dat is in winkelcentrum de Binnenhof in Rotterdam-Ommoord. Het wordt de, uh, 26ste editie als ik goed geteld heb.

Matilda

Kakelbont, Kwiebus en onze nieuwe groep spelen op 4 en 5 april 2020 de musical Matilda in theater ‘t Kapelletje.We zijn bezig met een bewerking op het boek / de film / de musical en maken er ons eigen verhaal van. Extra leuk is dat er ook een aantal ouders gaat meespelen. Het is dus […]

weer van start

Het Speelhuis is weer begonnen met de lessen in 2019-2020. En we doen dat met 70 ingeschreven kinderen in 5 groepen. Van de eerste maandag spatte de energie af, zoals Kwiebus op de foto.Voor de meeste groepen hebben we al vergevorderde plannen voor een voorstelling. Daar zijn ook rollen voor ouders bij, als ze dat […]