Hallo wereld

Kakelbont maakte deze clip als inzending voor “Rotterdam laat je horen.” De clip is grotendeels ontstaan door opdrachtjes aan ouders en kinderen om thuis te filmen. Vanwege Corona he.

Dinge dong

Kletskop is de eerste groep die de videoclip af heeft. Deze sturen we in bij Rotterdam, laat je horen. Eens zien of we inderdaad een uitnodiging krijgen om op te treden op het stadspodium tijdens de festiviteiten rond het Eurovisie Songfestival. (meer hierover)

Weer aan de slag!

We werken mee aan Rotterdam, laat je horen, een project rond het Eurovisie Songfestival. Elke groep maakt een videoclip die we insturen. We proberen zowel corona- als songfestival-gericht te zijn. Kakelbont doet Hallo wereld Kletskop doet Dinge dong Kwiebus doet Arcade 10Us doet Heal the world. De audio-opnames zijn al gestart en volgende week beginnen […]

kletskoptaart

Drie meiden van Kletskop hebben een heerlijke taart gemaakt en uitgedeeld.Zomaar voor de gezelligheid.

ook 10Us is weer thuis

Na wekenlang niks en enkele weken buiten op het pleintje is 10Us eindelijk weer in Het Speelhuis! Het voelt meteen weer vertrouwd.

nog heel even niet

We hebben besloten nog niet te (her)starten met de Speelhuisactiviteiten van de maandaggroepen. De ruimte hier is te klein om de anderhalve meter te garanderen, plus dat het deels privĂ©ruimte is.Daarbij lopen de meningen over de veiligheid van koorzang en toneelspelen uiteen.  Buiten zingen en spelen kan wel een optie zijn. Maar we zitten dan ook […]

stoep-optreden Kakelbont en Kletskop

Kakelbont en Kletskop hebben op 9 mei een klein optreden gegeven voor de andere oma die voor ons kleding heeft genaaid. Ook deze oma was vanaf anderhalve meter afstand zichtbaar geroerd door de fraaie zangstemmetjes.

Kwiebus mini-optreden

Kwiebus heeft enkele liedjes uit het repertoire gezongen op de stoep van een van de oma’s die voor ons kleding heeft genaaid voor de voorstelling.We zongen 3 liedjes waaronder 1 uit de voorstelling en 1 uit ons Engelse poprepertoire.

Corona

In navolging van de richtlijnen m.b.t. het coronavirus zijn er tot nader order geen toneel- en zanglessen in Het Speelhuis.